länge sedan nu

Har ägnat den senaste halvtimmen åt att läsa igenom ALLA mina gamla inlägg här, och insåg då att det var väldigt länge sedan jag skrev något vettigt!!
Tror att ni kanske vill ha en uppdatering om vad som hänt sen senast..

ja, det började väl med att jag tog sabbatsår från skolan, började jobba på jysk ute på svågertorp. Sen fick jag ett vik på en förskola här i malmö, har varit där sedan november förra året och ska vara där till den sista maj, jag vill verkligen inte sluta där för jag trivs som fisken i vattnet. Jag har även bestämt mig för att jag ska fortsätta plugga i september, men jag ska ta bort behörigheten till skolan, (som det är nu så har jag förskolan och grundskolans tidigare år).

Jag har förlorat en av mina närmsta vänner, för att hon ansåg väl inte riktigt att jag passade in i hennes "vuxna" liv längre.
det är ganska tråkigt tycker jag, men å andra sidan så tänker jag inte så mycket på det men när jag väl gör det så tycker jag att det är hennes förlust! Men samtidigt så börjar man tänka tillbaka på allt vi gjort ihop, har några fimer som vi filmade med hennes cam förtyp 5 år sedan, och då inser man att man verkligen saknar den tiden och man åker på världens nostalgitrip till det förflutna!

Nu för att inte låta så deppig så släpper jag det förra samtalsämnet för att gå till något som är mycket roligare!
Jag har träffat min drömprins och vi blev sambos efter 3 månader i hop, vi har nu varit ihop i snart 8 månader men vi är lyckliga och vi trivs jättebra ihop =) vi har även börjat prata lite om hur vår framtid kommer se ut, och jag kan ju säga som så att jag gillar det! Tarzan han busar och mår bra!!

Dom enda planerna som är fastställda inför sommaren är att jag, även denna sommaren, kommer jobba på jysk. Men det gör inte så mycket, då får jag träffa lin och sandra mycket mer än vad jag gör nu!  även om jag har träffat många nya underbara, trevliga människor på mitt nuvarande jobb som jag kommer sakna skit mycket sen när jag slutat. Men sen i sommar så ska jag även ha 2 veckors semester, som jag hoppas blir utomlands någontans om pengarna tillåter det! (som det ser ut nu så kanske det kan bli en vecka i danmark eller tyskland, men det är ju inte riktigt det jag vill)

igår så var jag på kåren med lejna, jag kan inte riktigt påstå att det var kul för det var det inte... det var nog faktiskt den tråkigaste kvällen jag någonsin haft på kåren.. Riktigt dålig musik och skit lite folk... 
Men på lördag så ska jag till tingvalla med Ewe och se timbuktu och det hoppas jag blir mycket roligare än gårdagskvällen var, men risken är nog inte så stor att man råkar ut för två tråkiga kvällar på en vecka!! var ett väldigt bra tag sedan man träffade ewe oxå, så bara det kommer nog bidra till att det blir roligare än kåren igår!

Jeanette har även tagit sig i kragen och dumpat psykopaten, vilket jag är glad över för hennes skull.. hon verkar mycket lyckligare nu än hon någosin verkat med psykopaten! vi har även bestämt att vi ska träffas någon dag (får bara se när det blir =) )
Lejna och Ådi har ÄNTLIGEN flyttat från lund, och nu bor de här i malmö, så det hoppas jag bidrar till att vi kommer umgås mycket oftare än vad vi gjort innan.. och hittills så verkar det som så iaf!
Hanna har flyttat till karlskrona och pluggar, det var väldigt länge sedan vi träffades, men du ska veta att jag finns här om du behöver mig!

Ja, det var ett lånt inlägg om vad som ändrats sedan senast jag skrev ett vettigt inlägg här!!  (så nu vill jag gärna ha lite komentarer oxå) =)     Puss haj

RSS 2.0