galen!

japp jag är helt galet förälskad i twilight serien.. ett bevis på detta är att jag har läst ALLA fyra böckerna nu två ggr, och jag har sett filmen typ 20 ggr, senaste gången var alldeles nyss och jag är lika inne i filmen nu som första gången jag såg den. jag tröttnar aldrig!!

det är bara lite synd att det är sååååå lång tid till new moon kommer ut på bio.. kan inte dessa 178 dagarna gå snabbt? även om jag inte vill ha vinter och äcklig snö nu, så vill jag ändå att det snart ska vara den 20 november så man kan sätta sig i biosalongen och bara njuta av ännu en underbar film om denna otroligt vackra serie.

1.    2.     3.4. 



1. Twilight - Om jag kunde drömma
2. New moon -  När jag hör din röst
3. Eclipse - Ljudet av ditt hjärta
4. Breaking Dawn - Så länge vi båda andas.
5. Midnight sun (finns tyvärr inte ute än, och det är ännu oklart om det kommer bli en bok.. MEN man kan ju hoppas)

Sanningen om hela historien!

Jag tycker inte om att ha såna här känslor för mig själv längre, så nu tycker jag att det är dags att NI får reda på hela sanningen om historien angående mina senaste inlägg! jag hoppas att ni, efter att ni läst detta, kommer förstå hur jag känner och varför jag känner som jag gör. och jag hoppas att den personen detta handlar om verkligen LÄSER hela bloggen!!


Alltihop började egentligen när jag gick i nian, (de som inte vet det så hade jag två VÄLDIGT jobbiga år på högstadiet). Vi skulle en lördagskväll åka till tingvalla ch vi skulle börja med att ha förfest hemma hos mig. Det var första gången jag träffade C. och vi klickade direkt. Efter den kvällen så var vi riktigt goda vänner, fast det tog nog ett tag innan vi blev bästa vänner, under veckorna och månaderna som gick då blev vi alltmer närmre vänner. Vi umgicks minst en gång i veckan och vi pratade varje dag. Varje helg sov vi över hos varandra och hon blev mer och mer som min syster och jag litade på henne till 100000% (efter de jobbiga åren i högstadiet så fick jag väldigt svårt för att lita på folk).

Åren gick och vi samlade på oss en massa minnen ihop, vi gjorde en massa galna saker Jag, H. och C.  Varje sommar, första helgen efter att vi ställt ner husvagnen så hade vi fest i husvagnen (oftast så var det bara vi 3, men vi hade ändå skit kul).

Efter något år så träffade jag S. som också var C:s granne och hon gillade väl detta måttligt, men vi fortsatte vara vänner även om det strulade till sig lite då, hon sa till mig Flera gånger att jag inte skulle glömma mina vänner bara för att jag skaffat pojkvän, och jag gjorde allt jag kunde för att få detta att gå ihop och det gick ganska bra tyckte jag. När det sen tog slut med S. så fortsatte jag och C vara bästa vänner och även systrar eftersom vi kallade varandras föräldrar för mamma och pappa och det kändes precis som att vi bodde överallt hos varandra.

Efter ytterligare ett år (tror jag det var) så träffade hon K, och det var då hon började ändras. När hon flyttade in hos honom, så slutade vi prata med varandra varje dag och det tog ibland veckor innan vi hördes, även om jag försökte ringa henne oftare så hade hon aldrig tid med mig längre. Detta pågick i ungefär ett år och sedan när jag träffade M(1). så blev det mer sällan som vi pratade, vi pratade nu kanske bara en gång i månaden och träffades en gång varannan månad eller något sånt.

När jag träffade M(2) så var det mycket mycket mer sällan som vi både träffades och pratade i telefon. Och i November förra året så vände hon mig ryggen helt och hållet.  Jag hade nu förlorat den enda personen i hela världen som jag litade på och jag hade även insett att jag hade förlorat min bästa vän och syster, den enda personen som jag kände att jag verkligen kunde lita på hade nu gått sin väg och tittade inte tillbaka.

Kan du, C. nu förstå varför jag reagerade som jag gjorde, även om jag vet hur svårt det är när ett förhållande tar slut? för som du vet så har jag gått igenom det.. många gånger. Men jag kunde inte hjälpa att jag blev glad över detta. Du svek mig så som ingen annan har svikit mig. DU, personen som jag älskat som min egen syster, sårade mig på ett sätt som jag aldrig kommer glömma, "bara" för att du skaffade pojkvän?!!  

Jag hoppas verkligen att du läser detta, och förstår att jag hade mitt skäl till att känna som jag gjorde. För jag menar verkligen det som jag skrev innan, du var min syster och du vände mig ryggen för en kille, och du svek mig på ett sätt som jag inte kan förstå.

Nu tror jag att jag har fått sagt allt som jag ville, och nu ska jag göra som du bad mig: jag ska dra dit pepparn växer, med ett stort jävla hål i hjärtat, och en massa tårar som trillar när jag tänker tillbaka på våra 4 år som systar.

juHI    detta är sista bilden ever jag laddar upp på oss!  C. Jag och H.

(tack för de 4 åren jag fick av era liv)

funderingar

ja, folk har reagerat på mitt förra inlägg har jag märkt. Men då ska jag ta och förklara en sak för er!!!

1. Detta var inte mitt fel, HON ansåg att hon var för "MOGEN" för att umgås med mig, och HON valde att inte ha mig i sitt liv lägre!!

2. HON ska ha klart för sig att jag Tycker, Tänker och Skriver vad fan jag vill, så länge hon inte har någon som helst viktig plats i mitt liv. FÖR det har inte hon någonting som helst med att göra längre!

3. HON hade kanske kunde ha vart liiite mer försiktig med vad hon snackar för skit till folk, för hon ska bara veta att jag får reda på saker!!!

4. JAG har ingen som helst anledning till att skydda HENNE eller HENNES KÄNSLOR längre!!

BARA SÅ NI VET!!!!


Är där nu folk som inte håller med mig, ja då kan ni strunta i att läsa min blogg. FÖR som sagt, detta är MIN blogg, och precis som i andra ås skriver jag precis vad jag känner för i MIN BLOGG!!!!!!!

GLAD!!

Idag är jag glad, för jag hade rätt i en sak!! *Mohahahah* (som rico i hannah montana säger)
Ibland känns det skönt att vara skadeglad  =D

uttråkad med massor av tankar som snurrar!

Japp, sitter ensam hemma.. (IGEN)  och är FETT uttråkad!!
när man är så uttråkad som jag är just nu så börjar alla tankar snurra, många tankar som jag verkligen inte vill tänka..

men men.. NU kom älskling hem!!

blää

känner att jag just nu inte är något bra sällskap, så jag går nog och lägger mig i stället!!

Resa!!

Idag har jag och Miki varit och bokat vår resa inför sommarn.. =) LOVELY!!

Den tjugofjärde juli åker alltså vi till Turkiet- Ölüdeniz och ska ha en underbar semester ihop =) Sen kommer vi hem kl ett på natten den första augusti igen =)=) 

SARA LÄNGTAR SOM FAAAAAAAN!!!!

Förstår inte!

Ibland förstår jag mig inte på hur människor resonerar när de gör nya val i sina liv..!!
Men det är väl inte meningen att man ska veta hur alla andra människor tänker, när man knappt vet hur man själv tänker ibland!!

Jag har skrivit i min blogg (för ett bra tag sedan), att jag vill vara mig själv igen.. Ni som kännt mig länge vet hur jag menar. Förvirrad, galen, crazy och helt allmänt flum, men jag har nu insett att den människan jag önskar att bli igen, föralltid (?) är död!

Jag längtar tillbaka till gymnasiet, det var då jag var som lyckligast, men oxå som deppigast! Men det var då när man bara VAR, där kunde man göra precis vad man ville.
Skoja och flumma sig på lektionerna, (eller ja E-K:s iaf) springa runt i korridorerna och fnittra och skoja och bara Finnas med sina kompisar. Man kunde även göra vad man ville på fritiden och man orkade mycket mer. Man kunde vara SPONTAN och göra precis vad som föll sig in just precis då!  Nu i efterhand har jag kommit på att; JAG ÄLSKADE DEN TIDEN!! =(

Även om jag älskar min pojkvän och så, men jag skulle gärna vilja spola tillbaka tiden och föralltid frysa den där. 
Ni vet; Super Snälla Silver Sara!  (ni som var med, vet vad jag menar) 
Några låtar som FÖRALLTID kommer att finnas varmt i mitt hjärta och som väcker många minnen är;

Bryan Adams- Summer of 69 (studenten med Ewe)
Cyndi Lauper- Girls just wanna have fun (klassens låt)
Linda Bengtzing- Alla flickor (dom där grymma festerna i husvagnen)
Amy Dimond- What´s in it for me (Samma som den ovan)
Orup- Magaluf (Mest spelade låten månader innan jag åkte till barskolan)
Schnappi (Oxå en av de väl spelade låtarna på festerna i husvagnen)

Vissa tider går bara inte att glömma, hur gärna andra människor än vill att jag ska göra det!!
Jag förstår bara inte varför!!??!!???

Blogga blogga blogga.. TYP!

Ja, någon påpekade att jag var kass på att uppdatera... HUM undrar vem denna någon är Jeanette??!! =)

ja, vad ska man skriva här då???
helgen har varit nice, lång helg oxå det är ännu najsigare!!! =)

I Fredags åkte jag miki Lena och Ådi till ystad och var på campingen hela kvällen..
 det var trevligt värre!!

i Lördags var jag typ bara hemma och tog det chill, spelade the sims 2 till ca 03.30 ungefär..

Idag har jag stressat, stressat och stressat lite till... och sen var jag på bio i Lund med Lena och kollade på Hannah montana the movie!!

I morgon blir det jobb och träffa alla underbara ungarna igen =)

Nästa helg kommer bli skit kul.. =) Lördagen iaf..
Först då blir det kusinens konfirmation kl 11 i kyrkan, sen efter det blir det konfirmationskalas blandat med 15 års kalas, sen på kvällen blir det inflyttningsfest hos Lena och Ådi!! =)

Nej seriöst, ingen kommer bry sig om detta skitet ändå!! det blir inte mer "Kul" att läsa idag Jeanette... Sorry att jag bröt mitt löfte till dig om att jag skulle uppdatera, men mitt liv är inte så jätte intressant känner jag nu när jag sitter här och försöker uppdatera!! det kommer när det kommer!!

RSS 2.0