apa

Var och jobbade idag.. har inte mått bra på hela dagen men åkte dit ändå..
när folket började komma så såg jag först inte om där var någon jag kände förrän en jävla apa säger "HEJ!" (med en barsk röst) jag bara "ehm., hej?"
sen senare på kvällen när jag stod i baren så kom samma apa tillbaka... och var helt jävla spydig mot mig.. "Åh, snusar du? Fan vad Kvinnligt *ironi* fan vad läppen hänger.. m.m m.m"
jag fick ju hålla masken för man måste ju vara trevlig när man jobbar, eller ja.. så trevlig det går i detta fallet..
ni som känner mig kan ju bara gissa vem det är..och jag lovar att ni kommer gissa rätt..!!

just nu är jag jävligt glad över att jag bor i malmö och en riktigt bra bit ifrån ystad så jag slipper se den jävla apan så mkt.. så arg jag blev när hon höll på... *gaaaaaah* kokar av ilska och spyr så illamående jag känner mig att se henne..
TACK, för att du påminnde mig om vem du verkligen är ditt fula as.. nu kommer jag iaf ihåg varför jag hatar dig så mkt som jag gör och har gjort i merän 2 år nu.. låt mig vara ifred din lilla apa och sluta terra mig din fulajävel.. 

joo ni gissade rätt... Oskar och Sofie.. men Oskar sa inget..
Men jag var så jävla nära att svara henne när hon komenterade att det var äckligt att jag snusade "att Oskar gillade det iaf" MEN jag var som jag brukar.. TYST och snäll..  men fan så arg!!!

nu käns det lite bättre iaf när jag fått skriva av mig... i morgon är sista julbordet och fan vad skönt... slippa en massa ystadpack på ett tag nu..  en massa överspända typer som tror att de är snygga och merän vad vi andra "normala" människor är ...
och just nu så sa jag emot mig själv, jag vet... när jag sa att jag själv är normal asså.. för jag brukar ju säga att jag inte är det och det är jag iofs inte men i detta fallet så är jag väl mer normal än vad Sofie är..
menmen.. malmö är fan så lugnare än vad ystad är..

längtar nästan lite till skolan faktiskt.. där har jag mina vänner som bryr sig.. Lena och Jimmy är väl dom som bryr sig mest just nu käns det som iaf.. Men ska väl inte börja lita FÖR mycket på dom, för då blir det väl som det brukar.. att dom skiter i mig till slut, för så har det varit varenda gång hittills..

BTW, för er som "bryr" er så kuggade jag på min fucking jävla omtenta som jag hade förra lördagen, SÅÅÅÅ nu måste jag göra om den  IGEN.. ville hoppa av, men eftersom jimmy är så snäll som han är och som inte vill att jag ska hoppa av och som tror på mig så övertalade han mig att inte hoppa av.. eller att ge upp för den delen!!  Och jag tror att om john hade levt fortfarande så hade han nog sagt precis samma sak.. för han var oxå en solstråle precis som jimmy är.. ni anar inte hur mkt jag saknar john ibland.. Seciellt när vi är på kåren. För någon vecka sen när vi var där så blev jag helt deppig för att jag började tänka på john och sista gången jag såg honom, vilket var på kåren, då började han pussa mig på kinden för att han tyckte om mig som kompis.. Då blir man glad när man får höra sånt!!

Natti natti

Sjuk... igen

ja då var man sjuk igen då.. halsfluss denna gången..
var hos doktorn idag igen, senast var ju för 2 veckor sen, imorgon exakt!
jag kom in, och han frågade varför jag var där idag. jag bara "ont i halsen, har halsfluss"
så han bara jaja "haft det mycket så du känner igen symptomen då?"
´så kände han lite på min hals och mina mandlar och sen tog han ficklampan och en sån pinne sak som dom håller ner tungan med.. och han bara lös med ficklampan och sa, "ja det tycker jag oxå det ser ut som, du får pensilin"
hela besöket hos doktorn tog knappt 5 minuter..och då kom jag ändå in 10 minuter tidigare än vad jag skulle..
asså, skulle vara där kl fyra, kom in tio i och gick ut fem i..

ska snart iväg och kolla på när filippa går lucia..

trött på att vara sjuk nu..har varit det i ca 3 veckor.. förkyld, feber, huvudvärk och nu halsfluss... när ska det ta slut????

McDonald´s




Det var länge sen.. haha 1996 tillochmed

fullt upp.

har haft ganska fullt upp hela förra veckan, helgen och idag.. och det kommer nog hålla på så ett tag skulle jag tro, så bli inte lessna om det tar lite tid innan inläggen kommer..
ska jag kanske ta och uppdatera lite?

30/11, fredag, jobbade på öja krog- julbord,17.00-00.00
1/12, lördag, jobbade på öja krog- julbord 17.00-00.15
2/12 söndag, jobbade på öja krog- julbord.. skulle börja 9.30 men eftersom syrran glömde ringa och väcka mig så försov jag mig och kom inte dit förrän 9.45 och slutade 16.15 för att sen ta tåget till malmö.

sen hela veckan där så var det praktik, vilket innebär jobb mellan 8.00 och 16.30 förutom på onsdagen då jag skulle vara med och öppna då jag började 06.15 och slutade 15.45. och sen på torsdagen var jag hemma med feber och förkylning och hosta så jag nästan hostade upp lungorna kändes det som.

fredag, praktik mellan 8.00 och 13.00 och sen tåg till lunnarp för att sen åka till öja och jobba mellan 17.00 och 22.00 och sen körde jag till malmö.
lördag, upp 07.30 och sen till skolan och göra omtenta sen direkt till smedstorp och leka med ungarna lite och sen till lunnarp och vila lite för att sen åka till öja och jobba mellan 17.30 och 23.45 sen till morbror och sen sooova, somnade vid ca 02.30 och sen vaknade jag en timme senare och hade jävligt ont i magen. men lyckades efter många om och men att somna igen, och sen upp igen halv nio för att åka till öja och jobba 9.30-16.45 sen hem om till lunnarp och sen ta tåget hem till malmö.

och här är jag idag!
skola kl 9.15 och sen var vi färdiga vid typ 2 så då gick jag och jessica lite på stan, (hon är jävligt förvirrad om jag får säga det, haha men det vet hon om) sen åkte jag till praktiken för att hämta några papper och sen handlade jag lite och sen har jag pluggat lite och nu sitter jag här.

på torsdag ska jag kolla på filippa när hon går lucia och då ska jag ta tarzan med mig till lunnarp för sen ska jag vara där till söndag. på fredag ska jag till tandläkaren och sen jobba, och på lördag ska jag jobba och på söndag ska jag jobba (sista julbordet) och på kvällen blir det avslutning med... julbord, för oss som jobbat.. *suck på julbord*

jag har såååå ont i huvudet, och har haft det i ca en och en halv vecka nu..
har ganska ont i magen till och från oxå, men nu tror dom ju att det är gallsten, *jävla-helvetes-doktor, som inte kan ta reda på VARFÖR jag har ont HELA tiden... * hela tiden får jag höra  "dina prover ser BRA ut, allt ser FINT ut" men om allt är så jävla bra och fint, VARFÖR har jag då ont??????!!!!!!!!!!! ja jag är arg på han..

och förresten, i fredags klarade micke körkortet!!

RSS 2.0