TRÖÖÖTTT

Jag är så sjukt trött så det finns inte!!
Jag längtar sjukt mycket tills på onsdag då jag och Rumpnissen ska iväg på äventyr lååångt hemmifrån, vi ska nämligen åka heeela vägen till helsingbor.. :D
SÅ man kan ju hoppas att tisdagen går snabbare än blixten mcQueen!! =)

uppdatering

får väl lägga upp en uppdatering på begäran av Rumpnissen!!

Efter Malmö comedy festival har vi varit ute på nya äventyr.. bland annat har vi varit på Oslipat och humorlabboratoriet..!! Nästa vecka vänta ännu mer äventyr då vi ska på oslipat och malmörevyn!! =) det kommer bli skoj!!

skolan går väl frammåt typ eller någonting.. jag vet inte riktigt!!
har tre examinationer inom de närmaste tre veckorna.. har en i svenskan som vi ska få introduverat i morgon som ska in nästa vecka, och sen har vi ävn en till i svenskan och en i Reggio kursen som ska in den 26 respektive den 29 mars.. SUCK
och sen den 30 mars börjar matten..!!

måste även börja fundera på vad jag vill läsa för kurser nästa termin, nu är där helt plötsligt många kurser som verkar intressanta så nu måste jag välja vilka jag ska prioritera. Tycker det hade varit kul att läsa danska, men det är i så fall i Lund.. men jag vet inte vad det blir än!!

i helgen så ska vi låna Lara och åka och hälsa på hos bruschan och hans familj i lödde så barnen kan leka lite.. nästa helg ska vi oxå dit fast då bara jag och miki eftersom bruschan ska fira Izabelle som blir hela TRE ÅR.. =)


såååå då har jag gjort lite updatering, nöjd nu rumpnisse???

RSS 2.0