Galna

Ja nu har vi visat att vi är riktigt galna, jag och Anna!!




har varit på Malmö comedy festival idag.. och sett en massa roliga komiker!! Och utmärkt oss på nästan alla, dvs gjort så att vi skämt ut oss ordentligt! Det som tog priset var i slutet när vi visade "Roffe" vår ROFFE skylt, och han fotade oss med den!! Vi är super galna tillsammans, bara så ni vet!!

Fredrik Andersson
            

Måns Nilsson        


Anders "ankan" Johansson


Robin Paulsson






Men jag har nog aldrig skrattat så mycket på en och samma dag som jag gjort idag!! Tack för idag Rumpnisse!





just det!

Jag skulle ju börja skriva oftare var det ju!!

hum, det har inte blivit så!! men men, jag skiver när jag tänker på det!!

Vill passa på att tacka alla twilighters för hjälpen med frågorna!!

Uppsatsen är färdig och inlämnad och i morgon har vi opponering på varandras uppsatser. Det har inte varit det lättaste ska jag säga! 
jaha, det är vad som händer i morgon.. hum, jag ska dessutom träffa en tjej i skolan innan opponeringen böjar för att köpa en bok till min nästa kurs. Efter det så ska jag ta mig till Eslöv för att köpa ytterligare två böcker av en annan tjej!

snart börjar mina nya kurser ska läsa två kurser denna perioden, får se hur det går, men det ska nog gå hur bra som hellst!  Kommer dock svida lite i pengarna då alla böckerna är svindyra! var ju snällt av csn att höja bidraget.. MED HUNDRA KRONOR!!

suck jajaj vad ska man mer skriva då??!! huuum,

igår var jag på bio med rumpnissen och såg sherlock holmes, den var helt okej att kolla på men ingen superbra film!! Men huvudsaken att sällskapet var trevligt!! =)

japp japp, GÅ och lägg er!


RSS 2.0