Trolle




Idag ska min lilla Trolle avlivas, han har haft problem med att han har fått anfall flera gånger. Vi har varit på djursjukhuset med honom och han fick tabletter mot det, men nu så har han haft sånt igen så nu har mamma bestämt sig för att han ska avlivas. När han har dessa anfallen så ser hon på han att han har ont, och det vill hon inte så därför är det bättre att avliva han så han slipper lida.. Men han är iaf 15 år nu, tänk FEMTON ÅR. Det är länge för en katt..
17.15 är tiden då han ska avlivas, och jag hinner inte träffa han innan dess, så jag får tänka på den sista gången jag träffade han (i söndags) då var han så gosig och kom fram och stångade mig när jag satt i min säng. Han var sååå snäll. Kommer sakna honom, även om jag har min lilla Tarzan nu..




jobbigt

I går var jag på mitt återbesök på gastroskopin, och det visade att mitt magsår är läkt, vilket är bra.. Men nu vet vi inte alls anledningen till varför jag fortfarande har ont i magen..
Just nu är ALLT bara så jobbigt, jag vet varken ut eller in.
jag vill bara bort, jag vill utomlands.

Ska vi rymman tillsammans?? till värmen, egypten kanske? eller spanien?

jobbigt jobbigt jobbigt jobbigt!!!!!

jag vill utomlands, jag vill hoppa av men ändå inte!! Jag blir KNÄPP!!!


Pain, Pain, Pain.. jag har sååå ont i magen, någon som vill byta mage med mig??


Phil Collin - Can´t stop loving you!

So youre leaving
In the morning
On the early train
But I could say everythings alright
And I could pretend and say goodbye

Got your ticket
Got your suitcase
Got your leaving smile
Oh, I could say thats the way it goes
And I could pretend and you wont know
That I was lying

Because I cant stop loving you
No, I cant stop loving you
No, I wont stop loving you
Why should i

We took a taxi
To the station
Not a word was said
And I saw you walk across the road
For maybe the last time, I dont know

Feeling humble
Heard a rumble
On the railway track
And when I hear the whistle blow
I walk away and you wont know
That ill be crying

Because I cant stop loving you
No, I cant stop loving you
No, I wont stop loving you
Why should i

Even try
Ill always be here by your side (why why why)
I never wanted to say goodbye
Im always here if you change, change your mind

So your leaving
In the morning
On the early train
But I could say everythings alright
And I could pretend and say goodbye
But that would be lying,no

Because I cant stop loving you
(cant stop loving you)
No, I cant stop loving you
(I wont stop loving you)
No, I wont stop loving you
Why should I even try
Because I cant stop loving you
(cant stop loving you)
No, I cant stop loving you
(thats all I can do)
No, I wont stop loving you
Why should i
(why should I)
Why should i
(tell me why)
Why should I even try

framtid

Man vet inte vad som kommer hända, om en dag, en vecka ,en månad eller ett år..  man vet ju inte alls vad som kommer hända. Man kan väl säga att man lever i ovisshet, man vet lixom aldrig vad som kommer hända.
Allt kan hända bara på någon minut. Jag blir galen av något sånt här...

Idag har jag träffat Hanna, varit ledig från skolan.. och sen har jag varit på personalmöte på kåren. det gick ganska bra, vi har planerat lite teman inför nästa termin..

jobb, förkylning

Nu är jag precis hem kommen från jobb på kåren, Det va skiiit kul, de flesta som jag jobbade med var trevliga och jag hade kul fast det var jobb. Jobbet bestod av att jag skulle stå i garderoben, disken och baren.. och det var faktiskt kul vilket som, men det kan nog bero mycket på att jag och magnus var i samma "arbetsgrupp".
Jag fick sluta tidigare från jobbet eftersom jag hostar, har lite ont i halsen och för att jag är hes så jag knappt kan prata..  början på en förkylning kanske??

i morgon ska jag till skolan mellan 9-12 sen ska jag till ystad.. och sen ska jag bara hem och sova..
Natti natti..

helgen

Söndag idag, bara städat och tvättan HELA dagen.. Har grymt ont i huvudet *suck*. Fast snart är det färdigt.. har tvättat mellan 14 och 21 snart. och sen är det NCIS, det måste jag ju bara se. Jag är fast!
i går (lördag) var det middag hos mormor och morfar, kykling, potatis och sås... gott..

Vill att det ska vara Lördag hela veckan... i morgon ska jag på min praktik, tisdag ska jag till lunnarp och äta middag för att mamma och pappa har bröllopsdag. Onsdag ska jag jobba på kåren, i baren. På Torsdag ska jag till kiropraktikern i ystad och sen på Fredag är det personalmöte på kåren, och där i mellan hoppas jag att träffa Hanna (??) och någon dag ska jag även färga om håret... Snacka om fullspäckad vecka.. Plus att jag har skola..

Huvudvärk!!

Jobbig katt

haha just nu är min lilla kise väldigt jobbig eftersom han står uppe vid tangentbordet och jagar allt som rör sig, och dessutom så slickade han precis på skärmen. Jag sitter bara och väntar på att han börjar gå runder på tangentbordet så han skriver sin egen lilla text.

Idag har vi då börjat den nya kursen som vi ska läsa nu i 8 veckor(?), kom på att jag måste köpa fler böcker än vad jag har köpt hittills. Idag blev vi dessutom indelade i nya grupper, och i den gruppen jag var i förra kursen var där en tjej som, på första uppgiften vi hade, kopierade MIN text. Och sen nästa uppgift vi hade så kopierade hon en annan i gruppens text. Och nu idag när vi blev indelade i nya grupper, ja då hamnade jag med henne IGEN!! Säger bara att om hon kopierar mitt igen.. Då blir jag arg!!
Men förhoppningsvis så gör hon inte det eftersom läraren vet att hon kopierat innan, inte att hon kopierat mitt men den andra tjejens och läraren har pratat med henne så man kan ju hoppas att hon slutar.

Nu sitter jag och väntar på att Micke ska komma hem från jobbet, i kväll ska vi nämligen på konsert. Han fick två biljetter i födelsedagspresent, så vi ska till konserthuset och kolla på Malmö SymfoniOrkester när dom spelar tv-spels musik.. Jag hoppas ialla fall på att det blir bättre än vad slagsmålsklubben är.



Här är en bild på min lilla bus kise.. :D:D

Vuxen??

Enligt FN:s barnkonvention är man vuxen från och med den dag man fyller 18 år. Men är man det?
Är man vuxen bara för att man är 18 eller är man vuxen när man känner sig vuxen? Jag kan ju tycka att man är vuxen när man känner att man kan ta ansvar för sig själv och när man känner sig vuxen. Jag kommer ihåg när jag var 16-17 år, jag längtade till studenten och tills den dagen då jag skulel flytta hemifrån och kunna ta hand om mig själv, men om jag ska vara ärlig så känner jag mig fortfarande som ett barn som flyttat från boet. Jag är 19 år, har körkort, bil, katt och pojkvän, jag bor med min pojkvän i en lägenhet. MEN jag känner mig inte så vuxen för det, jag är kass på att laga mat, äter "skräpmat" typ 2-3 gånger i veckan. När jag bodde hemma tyckte jag det var kul att hjälpa till att laga mat, men nu.. Blä så tråkigt!
I bland så känner jag mig vuxen, men ibland vill jag bara vara den där lilla flickan som leker med kompisar och bara har kul med mina vänner!

Vänner, det hade man gott om när man var liten, men nu känner jag att jag knappt har några. VIsst jag har vänner, när det passar dom. Jag saknar den där tiden då man hade några "bästisar" som man visste ALLT om, man visste vad de tyckte om eller inte tyckte om, man visste vad som gjorde dom glada eller ledsna. Dom där vännerna, dom försvann ganska fort när vi bleb äldre och började högstadiet och de träffade nya vänner. Så nu är jag här, i en lägenhet i malmö med min katt, och en granne som klagar stup i kvarten.

Men jag antar att det är så att vara vuxen, vänner kommer och går och man vet inte vem man kan lita på till 100 %. Man måste jobba för att kunna få mat på bordet och för att ha tak över huvudet, för nu kan man inte gå till föräldrarna och få pengar hela tiden, för nu är man vuxen, vilket menas att man ska klara sig själv oavsett vad som händer.. Det suger!!

Ny dag, ny kurs

Idag så ska vi avsluta kurs 1:1 Att bli lärare och börja på nästa 1:2 perspektiv på barndom.
Ganska lugn dag idag faktiskt, börjar 13.15 och slutar 15.00.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här just nu, men jag kommer säkert på något intressant. Som alltid.

Jag har fortfarande ont i magen, det går upp och ner. För er som inte vet det så har jag haft magsår, och förhoppningsvis så är det borta nu. Får reda på om så är fallet den 21 då jag ska på gastroskopi igen.

Ny

Ja, jag har då skapat en ny blogg, kan dock inte garantera att jag kommer uppdatera den sådär väldigt ofta eftersom jag har en massa andra bloggar. Här kommer en bild på mig för at ni ska ha en lite naning om vem det är som skriver här.. :D

image2

RSS 2.0