Lycka..

Jag vill finna lyckan och vara lycklig dygnet runt,
varför känns det som att det bara är jag som inte hittar lyckan i kärleken,
Jag vill träffa en man som vill ha mig och som skulle plocka ner stjärnorna om jag bad det.
jag vill ha en man som vill ha mig,
jag vill finna min drömprins.
jag vill träffa någon som jag kan kalla MIN..
men främst av allt så vill jag vara lycklig..
Är det för mycket begärt?

jag vill ha en kille som är mogen, (för en gångsskull)
jag vet exakt vad jag vill ha...
Men han vill inte ha mig! =,(

jobbigt jobbigt

ALLT är så fucking jävla jobbigt... fattar inte hur man bara kan göra så!!

"jag tycker om dig, men jag är inte kär.. vi kommer aldrig bli merän vänner"

tack så jävla mycket för den du.!! Du känner inte att du kunde fått tummen ur röven liiiite tidigare och bara sagt det till mig?? nej just det, du måste först tillbringa en hel jävla vecka med att skicka snuskiga sms till mig bara för att få mig kåt, sen komma hit och göra vad du vill och nu detta?!!!????!?!?!?!?!?!?!?

KIllar är AS!!!

Siesta! bilder

      Jag och Tommy på siesta!



     Sötnosarna Lena och Ådi <3


      Snyggingen =)


      Challe balle =)

Tommy <3

I hear your voise when no one´s around,
i´m sitting here when i´m loosing ground.
feels like the earth moved under my feet,
i feel you and every single heart beat
you are a lively livlyer friend
you spinning round and ronud in my brain
i sing this tune until it som furd (?)
you´ve got the sweetest ass in the world
ass in the world ass in the world ass in the world

you´ve got the sweetest ass in the world
you´ve got the sweetest ass in the world
you´ve got the sweetest ass in the world
you´ve got the sweetest ass in the world

you spinning round and ronud in my brain
i sing this tune until it som furd (?)
you´ve got the sweetest ass in the world

you´ve got the sweetest ass in the world
you´ve got the sweetest ass in the world
you´ve got the sweetest ass in the world
you´ve got the sweetest ass in the world

you´ve got the sweetest ass in the world
you´ve got the sweetest ass in the world
you´ve got the sweetest ass in the world
you´ve got the sweetest ass in the world

För så är det!!  Och då ljuger jag inte för er!

Tisdag- Onsdag

i Tisdags (igår) så åkte jag till Tommy, kom fram lagom tills han slutade jobba.. Efter han hämtade mig på stationen i Hässleholm så åkte vi hem till han och käkade lite mat.. och sen åkte vi till en sjö och badade, det var jävligt skönt i vattnet måste jag bara säga.. =) och det blev ju bara bättre med en het kille som värmde en när man kom upp.. ;) sen körde vi och köpte chips, popcorn och läsk och sen åkte vi hem till han igen och kollade tv och mös i soffan.
sen i dag har jag bara suttit hemma hos han och skrivit på min uppsats som jag inte är färdig med än, och som ska in i morgon *suck* *paniiiik*

det var huuuur mysigt som helst igår.. fan att han inte vet vad han vill bara.. =(
Jag vill iaf ha han, det är en sak som är säker!!


hässleholm- Siesta

japp, helgen som gått har varit helt galen, jobbig, underbar och skit rolig!!
började i torsdags med att jag och Lena var på faddermöte på skolan, vi ska vara faddrar till de nya studenterna till hösten. Efter mötet tog vi bilen och körde mot Lund där vi hämtade Ådi, och sedan bar det iväg mot hässleholm och Siesta! när vi kom fram så gick vi och hämtade våra armband och sedan gick vi mot campingen och satte upp tältet, när tältet var uppe så satte vi oss och drack lite ÖL!!  och sen kom Tommy och Ellinor och några till, våra tältgrannar var hur galna som helst.. :D men dom var dessutom roliga som fan!! Sen bar det iväg upp till chili scenen och se familjen- Det snurrar i min skalle!!

natten där var helt galen, det var sjukt kallt i tältet, men vi sov 4 pers i ett tvåmanna tält.. :D vi hade ett fyramanna tält med oss, men i den ena sidan är där plats till två sen en "hall" och sen två platser till, så det var i den ena sidan som vi sov fyra personer... Det var jag och Lena och 3 av killarna i Vienna heat..D: (vaddå groupie?? )
men trots att vi var fyra pers i den sidan så var det sjukt jättekallt.. :D  somnade vid typ 3 och sen vaknade vi halv 6.. ungefär..

fredagen, så på morgonen så hämtade Tommy mig och Lena vid campingen också åkte vi hem till han och käkade frukost, och sen åkte jag till skolan för att ha redovisning. När jag kom tillbaka till Hässleholm så letade jag upp de andra- hittade dem vid fiesta scenen där de såg Loop Troop Rockers. Sen gick vi vidare till casa och såg Banhof. Sen gick jag och Lena ut till fiesta igen och såg Kristian Attila, Efter det så gick vi ner till campingen och drack lite öl, och sen vid åtta gick vi upp till fiesta igen och såg Håkan Hellström, då vi bestämde att vi skulle längst fram, men när vi hade kommit nästan ända fram så började alla hoppa och då tappade jag balansen och folk trampade på min fot och därmed ramlade på den, så den konserten slutade i röda korsets sjuktält och jag fick ligga med foten i tryckförband i en timme och sen fick jag gå igen, men då med en stukad fot som fortfarande var lindad och jag hade ingen känsel i den. Så då gick vi ner till campingen och drack lite mer öl, och då hamnade vi på fest vid ett tält med johans kompisar, så där drack jag och charlotte lite tequila, och sen gick vi upp till playa scenen och såh intohemo, och då kännde jag ingenting i foten så då hoppade jag runt som en annan galning! =)

efter intohemo gick vi upp till tältet igen och fortsatte dricka, sådet slutade med att sara spydde och däckade..  och Challe strulade med Dan (keybardisten i vienna heat)!! en väldigt lyckad kväll tycker jag.. =)

Lördagen, började med att Tommy hämtade oss igen och åter igen frukost hos honom. sen efter en väääldigt seg morgon gick vi till siesta området och till playa för att se Vienna Heat (johan och Dan).. och sen så såg vi millencolin och moneybrother på fiesta, och då är vi redan framme till kvällen, efter moneybrother gick vi till Chili och såg Adam Tensta, och sen gick jag, Tommy och Ellinor hem till Tommy för att hämta bilen (jag hade inte druckit en enda droppe med alkohol i så jag kunde köra) medan de andra plockade ner tältet, och då var klockan ca 3- halv 4, och så hämtade jag och TOmmy de andra och sen åkte vi hem till Tommy så sov vi allihopa där.. jävligt skönt att slippa det jävligt kalla tältet!!

på söndagmorgonen så dirket när jag och Ådi vaknat så gick vi ner till siestaområdet och hämtade Lenas bil och körde och köpte bullar, och sen käkade vi frukost hos Tommy och sen kollade vi på film och mös i soffan alla fem (Ellinor hade då åkt hem)..!! så vi åkte inte hem till malmö förrän vid 7 på kvällen.. =)


Det var ett väldigt lyckat siesta besök.. och jag och Lena har redan bestämt att vi ska dit nästa år igen.. =)

RSS 2.0