dagen T

Räkningarna är betalda,
Lägenheten är städad,
tvätten är tvättad,
väskorna är packade,
pengarna är växlade,
sara är nyduschad,
miki är vaken,
ipodarna är laddade med batteri och låtar,
camerorna är tömda och laddade.

Toppen, Nu kan vi åka =)
eller ja, inte förrän om ca 1 timme men ändå, Vi är färdiga nu iaf och det är huvudsaken!!
Ha det underbart här hemma, så har vi det i turkiet!! =)

Have a nice week!!

tvätta, städa och diska tills allt i rummet skiner klart!

Japp,  min LEDIGA dag idag. började med att gå upp halv 8 i morse för att köra till ystad och få rygg och nacke iordning tills vi ska åka.
Sen var jag ute om på gamla jobbet och hälsade på ungar och personal. Efter det så bar det av hem för att börja stääääda.. och tvätta.

SÅ tvättat från 13-19 DVS 6 TIMMAR!!! under tiden som jag tvättat har jag även städat hela lägenheten, dammsugit och torkat golv, och även fått bytt bordsskivan i köket så nu är den fin igen...
och nu är jag såååå jävla trött och ska däcka i sängen med min underbara bok..
ska förhoppningsvis ha läst färdigt den tills vi åker, så jag slipper ha den med till turkiet så jag kan vara lite social med min älskling!!


ÅH JAG SAKNAR HONOM SÅÅÅÅÅÅÅ MYCKET!! han åkte till blekinge i söndags och kommer hem i morgon kväll... saknar han enormt mycket!!

puss och godnatt

skärrad

yes, är aningen skärrad just nu.. undrar om jag kommer drömma mardrömmar i natt!
Nu har det hänt lite brott i malmö, första gången sedan jag flyttade till malmö, (vad jag sett/hört något om iaf).
 
Gick och kollade på bio med mig själv, kollade på Harry Potter och halvblodsprinsen. Mitt i filmen, tänder dom upp hela salongen och stänger av filmen, och in kommer TRE POLISER, dom skulle kolla igenom hela salongen för att en kund från shoppingcentrat försvunnit... efter filmen när man skulle gå ut där ifrån så när jag kom ut från salongen så var där poliser på varenda våning där finns tre våningar)  där var typ 3 poliser på de översta två våningarna, på understa fanns det fler poliser och inbrottslarmet var igång från en av butikerna för att dom var där inne och kollade.
Tillsammans med poliserna så var där en man och en kvinna som gick med dom. min gissning är att det är ett barn som försvunnit, men det återstår att se (om det nu kommer stå något i tidningarna eller på nätet i morgon).
utanför entré stod typ 4-5 polisbilar.

Pratar nu med Ola i telefon och han är helt kinking för att jag sitter och skriver blogg istället för att rikta min uppmärksam mot honom P

dåligt

Jag mår skitdåligt just nu, hoppas att jag mår bättre när vi åker iaf, annars är resan förstörd!
Hatar min mage så jävla mycket.!!

Skulle jobba idag, men det blev ingenting med det, vaknade och hade så jäääävla ont i magen och hela dagen har sugit rejält!! under dagen har jag kollat på;

a cinderella story
another cinderella story
mamma mia
hannah montana the movie.

ja det är typ det jag har ägnat min dag åt.  Hoppas verkligen på att magen blir bättre snart, annars vet jag inte vad jag gör. Det går ju fan inte och leva såhär, har haft problem med magen tillochfrån i 6 år, men det har aldrig varit så som det är nu.. inte ens när jag hade magsår! Och läkarjäveln har ingen tid till mig förrän i slutet av augusti, så seriöst ... ska jag gå så här i EN OCH EN HALV MÅNAD???????? Det pallar jag inte.

Det blir ju inte direkt bättre av att folk som man trodde var ens vän bara skiter i en totalt, medans andra bara ignorerar en!
När man mår såhär dåligt som jag gör så drabbas andra i omgivningen av det oxå, det är ju inte bara jag. Allt hade kanske blivit bättre för alla om man bara hade slutat existera??!! (NEJ jag tänker inte ta livet av mig, men det är så det känns iaf)

TRE VECKOR, det är så länge jag har gått med konstant illamående och svinont i magen, sömnproblem och ständigt trött! Jag klarar det snart inte mer! Någon som vill byta mage med mig?? bara en vecka, medan jag är i turkiet så jag iaf slipper det då?? SNÄLLA?? Men just det, det går ju inte, så jag kommer nog ha med mig problemen dit oxå!

JÄVLA SKIT!!!!!

lkeow

hum, vet inte riktigt var jag ska börja!

känner mig ensam som fan.. liver suger och jag hatar mitt jobb.
Lena kom hem nu, jag behöver dig!!
vet inte vem jag kan prata med, och ingen som förstå. Jag vet inte ens själv!
Mitt humör går upp och ner väldigt mycket nu känns det som. Jag flippar ut för ingenting!

VARFÖR måste man leva med en jävla stressmage?? HATAR det.
Jag kan inte somna på kvällarna och sen sover jag kasst, vaknar tidigt och detta leder till att jag ALLTID har huvudvärk för att jag är så jävla trött, och att jag är irriterad som fan och sen att man har ont i hela kroppen.
Jobbet suger som jag skrev innan, och även om jag vill jobba, så vill jag inte det!!
Allting är förvirrande och ingenting är bra, återigen är allt ett jävla spel.
Allt är så himla fejk, JAG är fejk.

jag vill bort, och bara vara borta!
snart åker jag! men synd att jag inte kan stanna borta oxå!
saker som jag ser framemot verkar bara krypa sakta sakta frammåt, men snart mycket snart är det dags för första saken på listan, sen är det inte långt efter som nästa sak kommer...  man får ta dagen som den kommer och försöka stå ut helt enkelt, det är så jag lever nu iaf!

listan!!
1. Turkiet 24/7-1/8
2. Göteborg 7/8-9/8
3. Insparken 24/8-4/9
4. NEW MOON 20/11

det är detta som finns där nu. men tiden går så jävla slött. Kan man inte bara sluta existera tills dessa dagarna kommer och då börja existera igen??

(ta inte allt för jävla seriöst i denna bloggen, jag är bara så jävla missanpassad nu så det finns inte, mina tankar bara snurrar, dag som natt och mitt humör är så långt ner som det bara går)


Jobba..

Nu ska jag åka och jobba... börjar 13.00 och slutar 19.00!!

see ya

RSS 2.0