förhoppningar!!

sitter just nu och kollar på One tree hill, från allra första början nu.. :D
när man kollar på det så börjar man fundera lite på sitt eget liv,
och när man förstår hur papetiskt ens eget liv egentligen är och hur misslyckad man är så blir man lite deppig.
För egentligen så vill väl alla ha något som man känner att man är bra på? 
ska jag vara ärlig så tror jag faktiskt inte att jag är bra på någonting alls! 
Som Nathan och Lucas i serien, de är gryma på basket.. Brooke är bra på att designa kläder och Payton är skit duktig på att rita.. Ja jag vet att de bara är karaktärer men någonting som de alla har gemensamt är att dom är jävligt bra skådespelare. 
även så har dom varandra, hela tiden, dom är allihop nära vänner, även om de är ovänner imellanåt.. 

Det är även något som man drömmer om, att ha så många nära vänner som man träffar varje dag och som man kan prata med om allt.  Vänner som är som en familj. Vänner som man kan lita på till hundra procent.

Men ändå är jag så fäst vid serien. Varför? är det för att man vill ha allt det där som dom har, som man vet att man aldrig kan få?! Alla strävar vi efter att uppfylla våra drömmar, det roliga med serien är att alla vcerkligen gör det, men hur troligt är det egentligen att FEM nära vänner i en och samma vänskapskrets, alla får sina drömar uppfyllda?

Jag kan inte ens säga vad min dröm är, för jag har nog aldrig haft någon, faktsikt så har jag egentligen ingen stor dröm som jag ska uppnå, jag har bara mina delmål som jag sätter precis innan jag nått dem.
Just nu så käns det som att jag inte kan prata med någon om allt, hur jag egentligen mår och vad jag egenligen känner. För ingen bryr sig!!

Som jag skrivit i något inlägg tidigare så vill jag just nu bara finna lyckan, jag vill vara lycklig, må bra och bara känna att jag lever. känna att jag betyder något för någon! Det är nog det som är mitt nya delmål, skulle jag tro! annars så är det väl bara att jag ska klara av skolan, som jag inte ens vet varför jag går på.. jag har nog helt enkelt tappat bort mig själv i förvirringen som jag levt i ett tag nu..
Jag vet inte vad jag vill jobba med, jag vet inte vad jag vill göra när jag blir "stor".. Jag är helt lost!

.... Helt Lost

veckan

Måndag: skola, leka med Lena - Lena sova över
Tisdag: grupparbete med André, slöa
Onsdag: Skola-redovisning, Jobba på kåren- Lena sova över
Torsdag: Skola, Lunnarp- Pappa fyller år, Malmö igen 
Fredag: Skola, Lunnarp- Lena följa med (sova där)
Lördag: Påskafton i Lunnarp.
Söndag: Hem till Malmö.

Denna vecka blir det mycket Lena-Sara tid..

Jag skanar dig mycket, men denna gången är det faktiskt upp till dig. Det sa jag till dig senast vi pratade och jag kommer hålla det.. Jag sa åt dig "hör av dig när du har tid för mig".. det har gått två månader, antar att du har fullt upp med ditt nya liv!!!

Boy, Don´t fool my heart away!!
I don´t know what to do this time..

idag..

när jag vaknade så var det hur fiint väder somhelst och jag var nära på att cykla till skolan och sen när jag satt och åt lunch så SNÖ!!!... HALLLÅÅÅÅÅ:...... det är Mars.. då ska det INTE SNÖA!!!!!!
sitter och väntar på att Lejna ska komma hit snart... hon borde ju vara här vilken minut som helst eftersom hon ringde för ca en halvtimme sen och sa att hon var på väg till bussen.. och så pass länge har jag bott i malmö och har koll på att det inte tar 30 minuter från centralen och hit...

idag känns allt lite bättre iaf.. visst att man är lessen, men det var nog meningen att det skulle bli såhär..
Sov knappt något i natt, somnade ca ett och sen upp halv 7 ungefär.. så jag är något trött idag... och Lena ska sova här i natt och sen i morgon ska jag dra mig till Vellinge och hem till André så ska vi fortstätta med vårt arbete.. och sen på torsdag så ska jag till lunnarp och lena ska följa med mikg.. pappa fyller år så det ska bli kalas...!!


orka skriva mer just nu??!! nej... ingen som läser ändå.. typ


tur!!!

vilken tur jag har som har såna braaaa vänner som visar att dom bryr sig i svåra situationer.. just i denna situationen så är jag nog glad att jag har Jimmy, Lena, Jessica och Jeanette.. det är ju fan dom som bryr sig mest och som finns där att prata med... Ni andra verkar ju inte ens bry er...  och ändå har jag ju känt er längre än vad jag känt dom som bry sig.. Ska det vara så?? Jeanette har jag aldrig ens träffat, men jag känner ändå att vi kan prata om allt mellan himmel och jord.

Tomheten blir bara större ju längre jag är vaken..

you told me once that you couldn´t stop love me. But now iam pretty sure of it.
Nothing can ever last forever, neighter could we.
Iam sorry for everything, but I can´t help the way it is.

jag mår illa, har gjort hela kvällen.. Borde jag inte känna lättnad nu?
jag känner mig bara tom, ensam och helt övergiven.
tomheten bara växer sig starkare i mig.
Vilken tur att det är skola i morgon så jag är lite sysselsatt ett tag..
har ju en examination som ska redovisas på onsdag som jag inte ens börjat på..

"Lonley, i´m so lonley, i have nobody for my own"
Fast det är inte helt sant, jag har Tarzan.. Och nu är han bara min!!

just nu känner jag mig så tom så jag inte ens kan få ut tårarna som bränner,
det går inte.. är jag onormal?

ett sätt..

Nu hoppas jag att jag har gjort rätt val för att finna lyckan igen... Men det kan endast framtiden utvisa!
Jag kan ändå inte hjälpa att jag känner mig som en dålig person..
Det kommer bli en jobbig period nu framöver...

pain

jaa.. idag skulle jag varit på min VFT, men nejdå, jag ligger hemma och har asont i halsen, fryser och antagligen feber.. var hos kiropraktikern idag, så han sa att om jag inte går ner i vikt så har jag stor risk för att få diskbråck..
Någon som kan någon bra metod som funkar?? tänk på att jag är laktoskänslig!!

behov..

Det är vid såna här tillfällen som jag hade behövt er..


Fast nu vet man vilka som sitter närmast hjärtat.. Jag hade gärna velat ha er där oxå, men ni har visat var ni vill vara! And that´s too bad!


önskan

Ibland så önskar jag att jag inte hade haft så lätt för att dölja hur jag mår och vad jag känner.
Jag vill vara en sån människa som andra människor kan möta och ändå kanske tänka att "hon är lycklig eller oj vad hon ser ledsen ut, eller kanske att hon mår nog inte så bra"
För i bland vill man vara öppen som en bok, och spontan. Ni som känner mig vet hur jag var innan. Spontan, Glad, Lycklig, SARA.. ='(
Nu kan jag ju tyvärr meddela att det inte längre är så.. Spontaniteten, lyckan och gläden är som bortblåst, Kvävd på något sätt, men varför och hur kan jag tyvärr inte berätta, det är ett mysterium även för mig. Men om ni skulle hitta det så meddela mig gärna.

Ni vet, jag är ganska bra på att dölja vad jag verkligen känner och hur jag verkligen mår, Ibland vet jag inte ens själv hur jag mår eller att jag inte mår som jag borde.
När jag är som mest nere så finns det en människa som ser på mig hur jag mår, och det är den människan som kännt mig längst, den människan som bar mig i sin mage i 9 månader... Mamma!!

Som ni kanske förstår av den här bloggen så mår jag inte helt jättebra nu och jag slår vad om att ingen av er som läser egentligen vet varför.. För det är inte många som vet det.. och vet ni inte det, så kommer ni inte heller få veta det.. ÄN!!

Nu har jag bara en sak till jag vill meddela er, och det är att jag saknar att vara mig själv, jag saknar den sara jag brukade vara.. För vet ni? Det går att vara sig själv, även om man byter miljö och "liv", även om ni inte tror det vissa av er!!

Det går dagar då jag mår bra och tror att jag är lycklig, men de är ett fåtal. I magaluf, där kommer jag må Riktigt bra, Och förhoppningsvis kommer jag även göra det om någon vecka..!!

Förvirrad

ja just nu så är jag ganska förvirrad.. Svåra val som ska göras, val som kanske kommer att avgöra delar av framtiden. Jag gillar inte denna sitsen som jag just nu befinner mig i..!!
Hade verkligen behövt mina gamla vänner som jag kände att jag kunde prata med, men nej.. nu får man börja om igen och hitta andra som man kan prata med, för uppenbarligen så passar jag inte in i deras "vuxna liv", Ganska tråkigt tycker jag eftersom jag trodde att vissa vänskaper inte skulle tyna bort till intet!

THAT SUCKS!!!

Polispådrag

Japp, idag efter vi haft vår lunchrast jag och malin, så när vi kom ut så säger malin "luktar det inte bränt gummi?"  jag bara :S  "eeeh, nej" sen tänkte vi inte mer på det.. Förrän när en pappa till ett av barnen kommer ochh ämtar sitt barn ca 20 minuter försent, och säger "förlåt att jag blev lite sen, men det har varit helt stopp i trafiken här i oxie för man har hittat en sprängd bil, och en bank i malmö har blivit rånad"
Efter det så har vi gått hel dagen och undrat, och blivit mer uppdaterade efter varje förälder!!

när jag och Linnea skulle hem så sa vi på skämt att vi skulle fråga en av  polisbilarna som körde utanför om vi inte kunde få lift hem, för sen efter lunch har det varit fullt med polisbilar som kört runt hela oxie X antal ggr plus att där varit en polishelikopter som flygit runt hela tiden..  Skrämmande!! 

Men nu är jag hemma iaf, och jag mår bra (för utom huvudvärken, men det är inte så farligt)

Nu saknar jag folket i skolan, nu tycker jag att VFT:n ska vara slut, men dock så är där en hel vecka till *Suck*

Denna veckan

haha.. på begäran av Hanna tänkte jag nu berätta hur denna veckan kommer se ut..

Måndag: VFT (praktik) 8.00-16.30.. sen slöööa
Tisdag: VFT 8.00-16.30, sen gå till nöjesteatern och hämta biljetter till High school musical. och sen kolla på klass 9A
Onsdag: VFT 8.00 -16.30, slööa
Torsdag: VFT 8.00-16.30
Fredag: VFT 8.00-16.30
Lördag: Ettårs kalas i Eslöv hos "brorsdottern" (vet dock ingen tid)
Söndag: Ingen aning..

Jaa.. så här är hur min vecka ser ut... kan dock bli lite ändringar på tiderna..
jappjapp... vet inte vad jag mer ska skriva..!!

Idag så hade vi fått en ny flicka till avdelningen, så när vi satt och åt mellis så frågade hon mig "vad är det rosa du har på tungan?" Haha, ljuvliga ungar!!!

RSS 2.0