mycket

japp, mycket har hänt sedan förra inlägget.. pallar inte skriva om allt men skriver om lite grann iaf!

åkte till turkiet och hade helt fucking underbart, på dagarna låg värmen på mellan 45-55 grader i solen och det var helt underbart. på kvällarna var det runt 30. riktigt nice hade vi där iaf!!

senk om vi hem och jag jobbade typ 2 dagar, sen bar det av till göteborg med jessica och oskar och miki, åkte upp på fredagkväll och checkade in på en camping och satte upp tältet och spelade lite och så, sen på lördagen så var vi hela dagen på liseberg. skit kul! och sen på söndagen packade vi ihop och åkte hem.. Tack för en mycket trevlig helg!

och efter göteborg så har det mest varit jobb och jobb och mer jobb..
en dag mellan turkiet och göteborg hade vi även träff med alla faddrar i svarta laget, och fixade lite inför insparken, fixade bla, pubquiz och våra tröjor.

i morgon är det dags att ha en träff till, men det är mest för att fixa färdigt tröjorna och för att fixa band och flagga och pimpa maskoten..

Idag var det ett år sedan jag och miki blev ihop.. sitter och väntar på att han ska komma hem så vi kan gå ut och käka något.. men men, han borde komma snart!!

Just nu så går mina tankar till ewe som är i underbara turkiet och bara solar och chillar.... i TRE VECKOR!!!!! (jag är väldigt mycket avis ska du veta)

Vill oxå passa på att säga Grattis till Lina och Jonte som fick en liten pojke igår!!

ha det nice!! Kram

Kommentarer
Postat av: Trixie

Såg din kommentar på twilightsweden, kul att hitta andra som är lika galna som en själv ;)

2009-08-19 @ 16:01:51
URL: http://triix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0